Ladataan... Ladataan...

Lohitäyte

Valmistusaineet 4:lle
200 g Lohta
1 kpl punasipuli
10 g Seesamiöljyä
50 g Soijaöljyä (noin 4 rkl)
0.25 tl suolaa
Kastike:
5 rkl Creme fraichea, 15-18 % rasvaa
2 tl (raastettu) wasabia
Valmistusohjeet

Lisäksi tarvitset 3 rkl garia eli marinoitua inkivääriä.

Pilko lohi ja sipuli. Sekoita ne seesamiöljyn ja soijakastikkeen kanssa. Pilko inkivääri ja lisää joukkoon. Mausta suolalla.
Mausta ranskankerma wasabilla tai piparjuuritahnalla. Kaada kastiketta lohitäytteen päälle.

Yksi annos sisältää 268 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":223,"alcohol":0,"protein":39,"carbohydrates":6},"weight":{"fat":25,"alcohol":0,"protein":9.9,"carbohydrates":1.5},"percent_raw":{"fat":0.8312003803976784,"alchohol":0,"protein":0.14694895529402188,"carbohydrates":0.02185066430829974,"alcohol":0},"percent":{"fat":83,"alchohol":0,"protein":15,"carbohydrates":2,"alcohol":0},"total":{"kcal":268,"weight":36.4,"percent":100}}}

 
Sulje