Ladataan... Ladataan...

Lohipihvit soijakastikkeessa, riisiä ja parsakaalia

Valmistusaineet 4:lle
600 g Nahatonta ja ruodotonta lohifileetä
1 rkl (raastettu) raastettua, tuoretta inkivääriä
0.5 tl suolaa
3 rkl perunajauhoja
1 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
2 rkl rypsiöljyä
Lisäksi
4 dl täysjyväriisiä
200 g parsakaalia
Soijakastike
1 kpl limetti
0.5 dl japanilaista soijakastiketta
1 rkl Sokeri
1 rkl seesaminsiemeniä
Ohjeet

Aloita soijakastikkeen valmistamisesta. Puserra limetistä mehu. Sekoita limettimehu, soijakastike, sokeri ja seesaminsiemenet keskenään. Leikkaa lohi ensin pitkiksi suikaleiksi, sitten noin 1/2 cm:n kuutioiksi. Kaada kuutiot kulhoon. Sekoita lohikuutiot, inkivääri, suola, perunajauhot ja kananmuna keskenään.

Keitä riisi pakkausken ohjeen mukaan kypsäksi. Keitä parsakaali kypsäksi kevyesti suolatussa, vähässä vedessä. Kuumenna öljy tai margariini paistinpannussa. Nosta lohiseos ruokalusikan kokoisina nokareina pannuun ja levitä hiukan. Kypsennä lohipihvit keskilämmöllä molemmin puolin kypsiksi. Tarjoa keitetyn riisin, soijakastikkeen ja keitetyn parsakaalin kanssa.

Yksi annos sisältää 727 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":270,"alcohol":0,"protein":154,"carbohydrates":303},"weight":{"fat":30.03,"alcohol":0,"protein":38.55,"carbohydrates":75.77,"saturated_fat":4.86,"sugar":6.52,"fibre":8.73,"salt":2.85},"percent_raw":{"fat":0.37149709712839807,"alcohol":0,"protein":0.21191709622587115,"carbohydrates":0.41658580664573075},"percent":{"fat":37,"alcohol":0,"protein":21,"carbohydrates":42},"total":{"kcal":727,"weight":167.31,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":361.34},"item_type":"recipe","recipe_id":28933,"servings":4}}

 
Sulje