Ladataan... Ladataan...

Lammas-papupataa ja perunoita

Valmistusaineet 4:lle
1 rkl öljyä
500 g Lampaanpaistia kuutioina
1 kpl sipuli
10 kynsi valkosipulin kynttä
1 tl rosmariinia
2 tl suolaa
1 tl vastajauhettua mustapippuria
4 dl tomaattimurskaa
2 dl punaviinia
2 dl vettä
1 prk säilykepapuja suolaliemessä
Lisuke
8 kpl (keskik.) perunaa
Ohjeet

Hienonna sipulit. Ruskista huoneenlämpöiset lihat öljyssä paistinpannulla, pienissä erissä kauniin ruskeiksi. Lisää viimeisen pannullisen joukkoon sipulit sekä rosmariini ja kuullota kaksi minuuttia.
Laita lihat kattilaan ja mausta suolalla sekä pippurilla. Lisää joukkoon tomaattimurska ja punaviini. Keitä kannen alla miedolla lämmöllä noin puoli tuntia, kunnes lihat ovat kypsiä. Sekoita joukkoon valutetut pavut ja keitä vielä kolme minuuttia. Tarjoa maalaisleivän ja perunoiden kera.


Yksi annos sisältää 600 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":188,"alcohol":34,"protein":170,"carbohydrates":208},"weight":{"fat":20.5,"alcohol":4.75,"protein":41.71,"carbohydrates":50.85,"saturated_fat":5.58,"sugar":8.47,"fibre":17.22,"salt":3.29},"percent_raw":{"fat":0.31376353530777595,"alcohol":0.05654904700722783,"protein":0.2837654172600603,"carbohydrates":0.3459220004249359},"percent":{"fat":31,"alcohol":6,"protein":28,"carbohydrates":35},"total":{"kcal":601,"weight":152.37,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":537.41},"item_type":"recipe","recipe_id":38002,"servings":4}}

 
Sulje