Ladataan... Ladataan...

Lammas-kaprispasta

Valmistusaineet 4:lle
240 g Lampaanpaistijauheliha
1 tl Rypsiöljy
1 kpl Sipuli
0.5 tl Lammasmauste
0.5 tl Lime and Mint -mausteseos
500 g Paseerattu tomaatti
0.5 dl Vesi
15 g Kapris
75 g Feta, kevyt, 9%
0.5 dl Persilja, tuore
200 g Spagetti
Valmistusohjeet

Ruskista (sulatettu) jauheliha öljytilkassa pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli joukkoon loppuunvaiheessa. Mausta. (Käytä vapaasti kaapista löytyviä yrttimausteita, jos et omista "erikoismausteita".)

Lisää paseerattu tomaatti, vesi, kaprikset ja feta.

Anna hautua 10 minuuttia ilman kantta.

Lisää lopuksi hienonnettu persilja.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja kääntele kastikkeeseen.

Yksi annos sisältää 347 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":64,"alcohol":0,"protein":102,"carbohydrates":181},"weight":{"fat":6.5,"alcohol":0,"protein":23.3,"carbohydrates":41.4},"percent_raw":{"fat":0.18499930013923346,"alchohol":0,"protein":0.2939969390010147,"carbohydrates":0.5210037608597519,"alcohol":0},"percent":{"fat":18,"alchohol":0,"protein":29,"carbohydrates":52,"alcohol":0},"total":{"kcal":347,"weight":71.2,"percent":100}}}

 
Sulje