Ladataan... Ladataan...

Lämmin kaalisalaatti

Valmistusaineet 4:lle
300 g Valkokaali, keräkaali
100 g Lehtikaali
200 g Porkkana
1 rkl Rypsiöljy
0.25 tl Suola, ruokasuola, ripaus
0.25 tl (rouhittu) Mustapippurirouhe, ripaus
0.15 dl valkoviinietikka
1 rkl Sinappi
2 rkl (silputtu) Persilja, lipstikkaa tai korisnateria koristeeksi
Valmistusohjeet

1. Puhdista porkkanat, kuori ja raasta
karkealla terällä. Silppua kaali hienoksi, suikaloi lehtikaali.
2. Kypsennä sekoitellen pannulla öljyssä, hauduta viitisen minuuttia miedolla lämmöllä.
3. Mausta ja koristele, tarjoa kala-, liha- tai kasvispääruoan lisäkkeenä.

Vinkki

Valmistusaika 20 minuuttia

Raikas ja terveellinen kaalisalaatti on mainio c-vitamiinin tarjoaja.

Yksi annos sisältää 79 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":38,"alcohol":0,"protein":10,"carbohydrates":31},"weight":{"fat":4,"alcohol":0,"protein":2.3,"carbohydrates":7.2},"percent_raw":{"fat":0.4836550178599666,"alchohol":0,"protein":0.12312240905005321,"carbohydrates":0.3932225730899802,"alcohol":0},"percent":{"fat":48,"alchohol":0,"protein":12,"carbohydrates":39,"alcohol":0},"total":{"kcal":78,"weight":13.5,"percent":100}}}

 
Sulje