Ladataan... Ladataan...

Kylmäsavulohipasta

Valmistusaineet 4:lle
150 g Kirjolohifilee, kylmäsavustettu
300 g Makaroni, pasta
100 g Sipuli
1 tl Rypsiöljy
2 dl Kevytkerma rasvaa 10 %, vähälaktoosinen
1 dl Kalaliemi laimennettu
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
0.3 tl Cayennepippuri
1 rkl (silputtu) Persilja, tuore
Valmistusohjeet

Silppua sipuli ja suikaloi kala. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valmista sillä aikaa kastike. Se valmistuu hetkessä. Freesaa hienonnettu sipuli kattilassa öljyssä. Lisää ruokakerma ja kalaliemi. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää kylmäsavukirjolohisuikaleet. Kuumenna, lisää hyvin valutettu pasta ja mausteet. Tarkista maku.

Yksi annos sisältää 219 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":108,"alcohol":0,"protein":96,"carbohydrates":15},"weight":{"fat":11.6,"alcohol":0,"protein":23.3,"carbohydrates":3.7},"percent_raw":{"fat":0.4919829229007908,"alchohol":0,"protein":0.43836516074675885,"carbohydrates":0.06965191635245024,"alcohol":0},"percent":{"fat":49,"alchohol":0,"protein":44,"carbohydrates":7,"alcohol":0},"total":{"kcal":219,"weight":38.6,"percent":100}}}

 
Sulje