Ladataan... Ladataan...

Kreikkalaista kanaa kasvispedillä (FODMAP)

Valmistusaineet 4:lle
MARINADI:
2 dl Eila laktoositon luonnonjogurtti rasvaton
0.75 tl Ruokasuola
1 rkl Tomaattisose tomaattipyree
0.5 rkl Fariinisokeri
1 dl Rosmariini, kuivattu
1 tl Timjami, kuivattu
300 g Broilerin fileesuikale
LISÄKSI:
2 tl Rypsiöljy
2 kpl Porkkana
1 kpl Palsternakka
1 kpl Paprika punainen
400 g Kesäkurpitsa
0.5 tl Ruokasuola
0.25 tl Mustapippuri
0.75 tl Timjami, kuivattu
PÄÄLLE:
100 g Apetina original pala 20 % laktoositon
Valmistusohjeet

Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään ja marinoi broilerin suikaleita/rintafileepaloja jääkaapissa tunnin ajan.

Kuori ja paloittele porkkanat ja palsternakka. Paloittele paprika ja kesäkurpitsa.

Kuumenna öljy pannulla ja vokkaa broileria kuumalla lämmöllä, kunnes se on lähes kypsää.

Lisää kasvikset ja jatka vokkaamista, kunnes kaikki on kypsää.

Lisää lopuksi oliivit.

Mausta suolalla, pippurilla ja timjamilla.

Ripottele fetaa annosten pinnalle.

Yksi annos sisältää 263 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":93,"alcohol":0,"protein":100,"carbohydrates":70},"weight":{"fat":10.1,"alcohol":0,"protein":24.5,"carbohydrates":17.2},"percent_raw":{"fat":0.3533477578782888,"alchohol":0,"protein":0.3804503057018557,"carbohydrates":0.2662019364198555,"alcohol":0},"percent":{"fat":35,"alchohol":0,"protein":38,"carbohydrates":27,"alcohol":0},"total":{"kcal":263,"weight":51.8,"percent":100}}}

 
Sulje