Ladataan... Ladataan...

Kirkas lohikeitto

Valmistusaineet 10:lle
8 kpl (keskik.) perunaa
2 kpl (keskik.) palsternakkaa
800 g Porkkana
200 g purjosipulia
500 g kirjolohifileetä
200 g lanttua
15 dl Vesi
2 kpl kalaliemikuutiota
1 rkl maustepippuria
1 rkl sinappia
0.8 dl (silputtu) tuoretta tilliä
Valmistusohjeet

Paloittele kasvikset ja kirjolohifileet. Keitä kypsäksi mausteilla ja kalaliemikuutiolla maustetussa vedessä. Koristele tuoreella tillillä.

Vinkki

Jos noudatat FODMAP-ruokavaliota, käytä vain purjon vihreää osaa.

Yksi annos sisältää 166 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":53,"alcohol":0,"protein":45,"carbohydrates":68},"weight":{"fat":5.8,"alcohol":0,"protein":11.1,"carbohydrates":16.6},"percent_raw":{"fat":0.319267818352745,"alchohol":0,"protein":0.2736791752719304,"carbohydrates":0.40705300637532454,"alcohol":0},"percent":{"fat":32,"alchohol":0,"protein":27,"carbohydrates":41,"alcohol":0},"total":{"kcal":166,"weight":33.5,"percent":100}}}

 
Sulje