Ladataan... Ladataan...

Kevätjuhlan kevyemmät samosat

Valmistusaineet 16:lle
7 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
11 g (1 pss) kuivahiivaa
1 tl suolaa
1 dl (raastettu) parmesaaniraastetta
1.5 dl rypsiöljyä
3 dl vettä
Reseptin osa 2
1 dl (silputtu) silputtua purjoa
2 dl (raastettu) porkkanaraastetta
5 dl valkokaalia raastettuna/suikaloituna
1 rkl rypsiöljyä
1 rkl siirappia
1 rkl makeaa chilikastiketta
1 rkl soijakastiketta
Reseptin osa 3
1 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
Ohjeet

Valmista täyte. Paloittele ja raasta kasvikset. Kuullota purjo öljyssä. Lisää muut kasvikset sekä mausteet ja hauduta pari minuuttia. Mittaa kuivat aineet kulhoon. Lisää joukkoon öljy ja vesi. Sekoita ja anna vetäytyä n. 10 minuuttia.

Kauli taikina ohueksi levyksi. Ota levystä muotilla tai kupilla pyöreitä paloja. Lusikoi palalle hiukan täytettä ja ummista puolikuun muotoon. Voitele piiraat munalla. Paista 225 asteessa n.10 minuuttia.

Yksi annos sisältää 219 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":96,"alcohol":0,"protein":19,"carbohydrates":104},"weight":{"fat":10.61,"alcohol":0,"protein":4.72,"carbohydrates":26.02,"saturated_fat":1.07,"sugar":2.4,"fibre":1.64,"salt":0.61},"percent_raw":{"fat":0.4371541386031675,"alcohol":0,"protein":0.0864707137157988,"carbohydrates":0.47637514768103373},"percent":{"fat":44,"alcohol":0,"protein":9,"carbohydrates":48},"total":{"kcal":219,"weight":47.06999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":90.72},"item_type":"recipe","recipe_id":228290,"servings":16}}

 
Sulje