Ladataan... Ladataan...

Kevyttä jauhelihakastiketta ja perunoita

Valmistusaineet 4:lle
250 g Naudan jauhelihaa, 7 % rasvaa
1 kpl sipuli
2 kynsi valkosipulinkynttä, hienonnettuna
1 kpl porkkana, raasteena
2 rkl tomaattisosetta
2 rkl vehnäjauhoja
4 dl vetta
0.5 tl mustapippuria
0.5 tl suolaa
Lisäksi
8 kpl (keskik.) perunoita
Valmistusohjeet

Lisäksi tarvitset teelusikallisen paprikajauhetta.

Kypsennä jauheliha, sipulit ja porkkanaraaste pannulla ilman rasvaa. Lisää mausteet sekä tomaattisose ja anna kiehahtaa. Sekoita joukkoon vehnäjauhot ja vesi. Keitä miedolla lämmöllä 10 minuuttia ja tarkista maku. Tarjoa perunoiden kanssa. Myös pasta, nuudeli tai kuskus maistuu jauhelihakastikkeen kanssa.

Yksi annos sisältää 217 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":44,"alcohol":0,"protein":62,"carbohydrates":111},"weight":{"fat":4.8,"alcohol":0,"protein":15.2,"carbohydrates":27.1},"percent_raw":{"fat":0.20324907004624862,"alchohol":0,"protein":0.28642208566711436,"carbohydrates":0.5103288442866369,"alcohol":0},"percent":{"fat":20,"alchohol":0,"protein":29,"carbohydrates":51,"alcohol":0},"total":{"kcal":217,"weight":47.1,"percent":100}}}

 
Sulje