Ladataan... Ladataan...

Kesäkurpitsakiekot

Valmistusaineet 2:lle
1 kpl (keskik.) kesäkurpitsa
2 tl kevyttä tuorejuustoa (esim. keiju kevyt)
0.2 rkl chili-tahnaa
3 viipale kermajuustoa (rasvaa 17%)
Ohjeet

Pese kesäkurpitsa ja leikkaa se noin 1/2-1 cm kiekoiksi ja aseta ne mikronkestävälle lautaselle. Sekoita Keiju-juusto ja chili-tahna ja voitele seoksella kevyesti kiekot; käytä vaikka pullasutia voitelemisessa. Aseta jokaisen kiekon päälle vielä pala juustoa. Kypsennä mikrossa täydellä teholla n. 6 minuuttia. Kiekot maistuvat lisäkkeenä tai pikkuateriana.

Vinkki

Kokeile vaikkapa välimeren yrteillä maustettua tuorejuustoa

Yksi annos sisältää 72 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":31,"alcohol":0,"protein":21,"carbohydrates":20},"weight":{"fat":3.43,"alcohol":0,"protein":5.15,"carbohydrates":4.89,"saturated_fat":1.36,"sugar":0.15,"fibre":1.39,"salt":0.16},"percent_raw":{"fat":0.4344656228343485,"alcohol":0,"protein":0.289936727760343,"carbohydrates":0.27559764940530856},"percent":{"fat":43,"alcohol":0,"protein":29,"carbohydrates":28},"total":{"kcal":72,"weight":16.529999999999998,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":192.83},"item_type":"recipe","recipe_id":74502,"servings":2}}

 
Sulje