Ladataan... Ladataan...

Kesäkurpitsaa ja yrttejä

Valmistusaineet 4:lle
400 g Kesäkurpitsaa
1 tl suolaa
Marinadi
1 rkl viinietikkaa
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijoninsinappia
0.5 dl hienonnettua lehtipersiljaa
0.5 dl (silputtu) tilliä silputtuna
1 kynsi murskattu valkosipulin kynsi
Ohjeet

Lisäksi suolaa ja mustapippuria.

Huuhdo ja leikkaa kesäkurpitsa puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi. Levitä viipaleet suurelle vadille ja ripottele suola päälle. Aseta päälle lautanen ja paino. Anna seistä vähintään 30 minuuttia.
Huuhdo kesäkurpitsaviipaleet siivilässä ja purista niistä vesi pois. Sekoita keskenään kaikki marinadin ainekset ja kaada marinadi kesäkurpitsaviipaleiden joukkoon. Anna maustua vähintään viisi minuuttia.

Yksi annos sisältää 111 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":96,"alcohol":0,"protein":3,"carbohydrates":12},"weight":{"fat":10.63,"alcohol":0,"protein":0.81,"carbohydrates":2.89,"saturated_fat":1.42,"sugar":0.23,"fibre":0.91,"salt":1.58},"percent_raw":{"fat":0.865957263835392,"alcohol":0,"protein":0.029420151445887287,"carbohydrates":0.10462258471872071},"percent":{"fat":87,"alcohol":0,"protein":3,"carbohydrates":10},"total":{"kcal":111,"weight":18.47,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":120.94},"item_type":"recipe","recipe_id":44781,"servings":4}}

 
Sulje