Ladataan... Ladataan...

Kesäkurpitsavuoka

Valmistusaineet 4:lle
500 g kesäkurpitsaa
350 g tuoretta tomaattia
250 g sipulia
1 prk ruokakermaa (rasvaa 5%)
50 g juustoa (rasvaa 15-18% )
1 tl yrttisuolaa
0.5 tl (rouhittu) mustapippurirouhetta
1 tl provence-yrttisekoitusta
Valmistusohjeet

Viipaloi kesäkurpitsat, tomaatit ja sipulit. Lado ne vuokaan kerroksittain. Lisää kerrosten väliin mausteet. Kaada vuokaan ruokakerma ja ripottele juustoraaste päälle. Paista uunissa 200 asteessa, kunnes kasvikset ovat pehmenneet.

Yksi annos sisältää 137 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":55,"alcohol":0,"protein":24,"carbohydrates":58},"weight":{"fat":5.9,"alcohol":0,"protein":5.9,"carbohydrates":13.9},"percent_raw":{"fat":0.40178124743850285,"alchohol":0,"protein":0.17783455861223618,"carbohydrates":0.4203841939492609,"alcohol":0},"percent":{"fat":40,"alchohol":0,"protein":18,"carbohydrates":42,"alcohol":0},"total":{"kcal":137,"weight":25.700000000000003,"percent":100}}}

 
Sulje