Ladataan... Ladataan...

Kesäkurpitsa-anjovispaistos

Valmistusaineet 4:lle
700 g Tomaatteja
2 kpl sipulia
1 rkl kasviöljyä
6 kpl anjovisfileetä
3 kpl valkosipulinkynsiä
4 tl provencen yrtit -yrttiseosta
0.25 tl sokeria
0.25 tl suolaa
2 kpl Kesäkurpitsaa
1 dl persiljasilppua
0.5 tl mustapippuria
4 rkl kevyttä sinileima-emmentaljuustoraastetta
1 viipale vaaleaa vehnäleipäsiivua kuutioiksi pilkottuna (n. 0,5 dl kuutioita)
Valmistusohjeet

Lisäksi tarvitset maustamiseen valkopippurirouhetta.

Kuullota sipulisilppu öljyssä. Lisää tomaattikuutiot, silputut anjovikset, puristetut valkosipulinkynnet sekä mausteet. Kypsennä 10 minuuttia. Leikkaa sillä aikaa kesäkurpitsat 0,5 cm paksuisiksi viipaleiksi ja ruskista kevyesti öljyssä molemmin puolin. Voitele uunivuoka öljyllä tai juoksevalla margariinilla ja asettele vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleita, tomaattiseosta ja persiljasilppua ja mausta samalla mustapippurirouheella. Jätä päällimmäiseksi tomaattikerros ja ripottele sen pinnalle juustoraaste sekä leipäkuutiot. Paista 225 asteessa 10–15 minuuttia. Tarjoile heti.

Yksi annos sisältää 166 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":69,"alcohol":0,"protein":30,"carbohydrates":67},"weight":{"fat":7.5,"alcohol":0,"protein":7.3,"carbohydrates":16.3},"percent":{"fat":42,"alcohol":0,"protein":18,"carbohydrates":40},"total":{"kcal":166,"weight":31.1,"percent":100}}}