Ladataan... Ladataan...

Keltainen kanakeitto

Valmistusaineet 5:lle
12 dl Vesi
2 kpl Kanaliemikuutio, sisältää vehnää
1 kpl Sipuli
2 kynsi Valkosipulin kynsi
1 tl Curry
2 tl Kurkuma
1 tl Paprikajauhe
Reseptin osa 2
300 g Broilerin paistisuikale, marinoitu, atria
Reseptin osa 3
1.5 dl Punainen linssi, gogreen
Reseptin osa 4
200 g Kantarelli
285 g Maissinjyvät, keitetyt
Valmistusohjeet

Laita kiehumaan veteen sipuli, valkosipuli, kanaliemikuutio ja mausteet. Sekoita välillä, jotta kanaliemikuutio liukeneen. Lisää broilersuikaleet ja keitä ne kypsiksi n. 5min. Lisää linssit ja keitä n. 7 min. Lisää kantarellit sekä maissinjyvät ja kuumenna. Pinnalle voit lisätä silputtua ruohosipulia tai persiljaa.

Yksi annos sisältää 296 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":96,"alcohol":0,"protein":73,"carbohydrates":127},"weight":{"fat":9.8,"alcohol":0,"protein":16.6,"carbohydrates":29},"percent_raw":{"fat":0.3251490518507687,"alchohol":0,"protein":0.24579431176928038,"carbohydrates":0.42905663637995095,"alcohol":0},"percent":{"fat":33,"alchohol":0,"protein":25,"carbohydrates":43,"alcohol":0},"total":{"kcal":297,"weight":55.400000000000006,"percent":100}}}

 
Sulje