Ladataan... Ladataan...

Keltainen kaalisalaatti

Valmistusaineet 4:lle
200 g Valkokaalia
0.5 kpl (keskik.) purjosipulia
1 kpl appelsiinia
1 kpl porkkanaa
Valmistusohjeet

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo. Kuori ja paloittele appelsiini ja porkkana. Sekoita salaatin ainekset keskenään.

Yksi annos sisältää 44 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":3,"alcohol":0,"protein":6,"carbohydrates":35},"weight":{"fat":0.3,"alcohol":0,"protein":1.4,"carbohydrates":7.7},"percent_raw":{"fat":0.06320224719101124,"alchohol":0,"protein":0.14632277834525026,"carbohydrates":0.7904749744637385,"alcohol":0},"percent":{"fat":6,"alchohol":0,"protein":15,"carbohydrates":79,"alcohol":0},"total":{"kcal":44,"weight":9.4,"percent":100}}}

 
Sulje