Ladataan... Ladataan...

Kellertävä kaalisalaatti

Valmistusaineet 6:lle
1 kpl varhais- tai kukkakaalia
227 g Ananasta omassa mehussaan (1 prk)
1 prk raision keiju fraiche 20 % indiancurrya tai 1 tlk valion 5% fraiche indiancurrya
3 rkl rasvatonta maitoa tai jogurttia
Valmistusohjeet

Raasta varhais- tai kukkakaali hienoksi. Sekoita joukkoon ananasmurska mehuineen.
Notkista fraiche maidolla. Tai jos haluat miedomman, lapsille sopivan maun maun, käytä kastikkeeseen 1 dl maustamatonta rasvatonta jogurttia ja 0,5 prk fraichea.
Sekoita kastike salaatin joukkoon ja anna vetäytyä hetken aikaa jääkaapissa.

Yksi annos sisältää 138 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":92,"alcohol":0,"protein":13,"carbohydrates":33},"weight":{"fat":9.6,"alcohol":0,"protein":2.9,"carbohydrates":7.7},"percent_raw":{"fat":0.6699805016228256,"alchohol":0,"protein":0.09083129225327818,"carbohydrates":0.23918820612389602,"alcohol":0},"percent":{"fat":67,"alchohol":0,"protein":9,"carbohydrates":24,"alcohol":0},"total":{"kcal":138,"weight":20.2,"percent":100}}}

 
Sulje