Ladataan... Ladataan...

Katkarapupataa ja patonkia

Valmistusaineet 4:lle
0.5 dl oliiviöljyä
1 kpl sipulia
3 kynsi valkosipulin kynttä
2 dl tomaattimurskaa
8 dl Kuorittuja katkarapuja
3 rkl basilikaa hienonnettuna
20 g Ruoanvalmistuskerma 19% rasvaa, kahvikerma
Lisäksi
1 kpl patonki
Valmistusohjeet

Lisäksi tarvitset palan tuoretta chiliä.

Hienonna sipulit. Ohjeeseen riittää pieni sipuli. Paloittele chili pieniksi palasiksi. Hienonna basilika.
Kuullota öljyssä sipulit ja chili ja mausta suolalla. Lisää tomaattimurska ja keitä miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia. Lisää joukkoon juuri ennen tarjoilua katkaravut ja anna lämmetä. Muista, että katkaravut kuivuvat ja sitkistyvät, jos ne lämpenevät liikaa.
Sekoita joukkoon basilika ja tarjoa ranskankerman ja leivän kera.

Vinkki

Voit halutessasi maustaa padan kermalla tai kookosmaidolla.
Tarjoa lisäkkeenä valkosipulipatonkia tai maalaisleipää.

Yksi annos sisältää 356 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":127,"alcohol":0,"protein":81,"carbohydrates":148},"weight":{"fat":14,"alcohol":0,"protein":20,"carbohydrates":36.6},"percent_raw":{"fat":0.35760852453310216,"alchohol":0,"protein":0.22705143829421892,"carbohydrates":0.4153400371726789,"alcohol":0},"percent":{"fat":36,"alchohol":0,"protein":23,"carbohydrates":42,"alcohol":0},"total":{"kcal":356,"weight":70.6,"percent":100}}}

 
Sulje