Ladataan... Ladataan...

Katkarapu-nuudelisalaatti

Valmistusaineet 4:lle
200 g Riisinuudelia
4 dl Katkarapuja
1 kpl vihreä paprika ohuina suikaleina
0.5 kpl (keskik.) kurkku
0.5 kpl (keskik.) purjosipuli
6 g kirsikkatomaattia
Kastike:
1 rkl riisiviinietikkaa
2 rkl limetin mehua
0.5 tl inkivääritahnaa
1 kpl punainen chili hienonnettuna
Ohjeet

Lisäksi tarvitset kastikkeeseen 2 rkl Thai-kalakastiketta, 1 sitruunaruohon pilkottuna sekä 2 rkl korianteritahnaa.

Sekoita kaikki kastikkeen aineet.
Liota nuudeleita puoli tuntia kylmässä vedessä ja valuta.
Lisää nuudelit kiehuvaan veteen ja kiehauta minuutti, pari. Jäähdytä nopeasti kylmässä vedessä ja valuta hyvin.
Sekoita kaikki aineet varovasti kastikkeen kanssa ja koristele salaatti.

Yksi annos sisältää 239 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":11,"alcohol":0,"protein":42,"carbohydrates":186},"weight":{"fat":1.15,"alcohol":0,"protein":10.19,"carbohydrates":45.19,"saturated_fat":0.25,"sugar":3.81,"fibre":2.69,"salt":0.42},"percent_raw":{"fat":0.04456219427332365,"alcohol":0,"protein":0.17573493498373577,"carbohydrates":0.7797028707429404},"percent":{"fat":4,"alcohol":0,"protein":18,"carbohydrates":78},"total":{"kcal":239,"weight":63.7,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":241.73},"item_type":"recipe","recipe_id":624,"servings":4}}

 
Sulje