Ladataan... Ladataan...

Kasvisriisi

Valmistusaineet 4:lle
3 dl riisiä
2 kpl porkkanaa
200 g Kevätsipulia (5 kpl)
1 tl rypsiöljyä
50 g Tuoretta inkivääriä
Valmistusohjeet

Keitä riisit kypsiksi.
Kuori ja viipaloi porkkanat. Puhdista ja saksi sipuli.
Hauduta paistinpannulla öljyssä hetki hienonnettua inkivääriä. Lisää joukkoon porkkanat ja riisi.
Paista viitisen minuuttia. Lisää lopuksi silputtu sipuli. Halutessasi myös suolaa.

Vinkki

Tarjoa maapähkinäbroilerin kanssa.

Yksi annos sisältää 307 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":22,"alcohol":0,"protein":29,"carbohydrates":256},"weight":{"fat":2.4,"alcohol":0,"protein":7.4,"carbohydrates":64.5},"percent_raw":{"fat":0.07030451421477515,"alchohol":0,"protein":0.09572369023459178,"carbohydrates":0.833971795550633,"alcohol":0},"percent":{"fat":7,"alchohol":0,"protein":10,"carbohydrates":83,"alcohol":0},"total":{"kcal":307,"weight":74.3,"percent":100}}}

 
Sulje