Ladataan... Ladataan...

Kardemumma-mansikat

Valmistusaineet 8:lle
1 dl juoksevaa hunajaa
2 tl kardemummaa
1 l tuoreita mansikoita
1 rkl sitruunamehua
Ohjeet

Kuumenna hunaja kattilassa. Lisää kardemumma. Poista mansikoista kannat ja halkaise marjat kuuman hunajan joukkoon. Lisää sitruunamehu. Tarjoa pannukakun kanssa.

Vinkki

Kardemumma-mansikat säilyvät kylmässä muutaman päivän. Jos pakasteessa on vielä
viime kesän mansikoita, upota ne hunajaan.

Yksi annos sisältää 87 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":2,"alcohol":0,"protein":2,"carbohydrates":83},"weight":{"fat":0.16,"alcohol":0,"protein":0.47,"carbohydrates":19.79,"saturated_fat":0,"sugar":19.42,"fibre":1.34,"salt":0},"percent_raw":{"fat":0.017657915392564803,"alcohol":0,"protein":0.022548648214540067,"carbohydrates":0.9597934363928953},"percent":{"fat":2,"alcohol":0,"protein":2,"carbohydrates":96},"total":{"kcal":87,"weight":41.18000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":82.43},"item_type":"recipe","recipe_id":10236,"servings":8}}

 
Sulje