Ladataan... Ladataan...

Kanakeitto

Valmistusaineet 4:lle
400 g Marinoituja broilerin fileesuikaleita
1 kpl omena, vihreä
2 rkl margariinia
1 tl currya
3.5 rkl vehnäjauhoja
0.25 tl (jauhettu) maustepippuria
4 dl pastaa (esim. fusilleja)
2 dl ruoanvalmistuskermaa (7% rasvaa)
Liemi
2.5 l vettä
3 kpl kanaliemikuutioita
1 kpl sipuli
250 g Keittojuuressekoitusta
1 rkl valkopippureita, kokonaisia
Valmistusohjeet

Kiehauta vesi ja lisää kanaliemikuutiot, pilkottu sipuli, keittojuurekset ja valkopippurit kattilaan. Keitä hiljalleen 20–30 minuuttia. Siivilöi liemi talteen.

Ruskista marinoituja broilerisuikaleita sen verran, että pinta ruskistuu. Liha saa jäädä sisältä hieman raa'aksi. Kuori ja kuutioi omena valmiiksi. Säilytä foliossa, jotta palat eivät tummu.

Kuumenna isossa kattilassa margariini ja lisää curry. Kuullota hetki ja lisää jauhot. Sekoita pari minuuttia.
Kaada liemi päälle ja kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen, jotta keittoon ei jää paakkuja. Mausta maustepippurilla ja lisää pastat kypsymään pakkauksen ohjeen mukaiseksi ajaksi. Viisi minuuttia ennen kypsymistä lisää omenapalat ja kerma. Kiehauta uudelleen ja tarkista maku.

Yksi annos sisältää 507 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":150,"alcohol":0,"protein":137,"carbohydrates":220},"weight":{"fat":16.6,"alcohol":0,"protein":34.1,"carbohydrates":54.7},"percent_raw":{"fat":0.29639565159236797,"alchohol":0,"protein":0.27023818157354995,"carbohydrates":0.43336616683408197,"alcohol":0},"percent":{"fat":30,"alchohol":0,"protein":27,"carbohydrates":43,"alcohol":0},"total":{"kcal":508,"weight":105.4,"percent":100}}}

 
Sulje