Ladataan... Ladataan...

Kanakeitto

Valmistusaineet 4:lle
100 g Punasipuli
75 g Juuriselleri, selleri
400 g Peruna, kuorittu
56 g Tomaattisose tomaattipyree
2 kpl Kanaliemikuutio
10 dl Vesi
300 g Broilerisuikale, keskiarvo
3 tl Rypsiöljy
0.5 tl Ruokasuola
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
1 rkl (silputtu) Persilja, tuore
Valmistusohjeet

Suikaloi kasvikset ja kuullota niitä hetki kattilassa. Lisää joukkoon tomaattipyree ja kuullota vielä hetki. Kaada kattilaan kuuma kanaliemi. Hauduta keittoa kunnes kasvikset ovat kypsyneet. Ruskista broilerisuikaleet tilkassa öljyä ja lisää ne kattilaan. Mausta keitto tarvittaessa suolalla ja pippurilla. Viimeistele hienonnetulla persiljalla

Yksi annos sisältää 243 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":75,"alcohol":0,"protein":79,"carbohydrates":89},"weight":{"fat":8.1,"alcohol":0,"protein":19.5,"carbohydrates":21.9},"percent_raw":{"fat":0.30673956698622684,"alchohol":0,"protein":0.32600797196273723,"carbohydrates":0.36725246105103587,"alcohol":0},"percent":{"fat":31,"alchohol":0,"protein":33,"carbohydrates":37,"alcohol":0},"total":{"kcal":243,"weight":49.5,"percent":100}}}

 
Sulje