Ladataan... Ladataan...

Kana à la Kiev

Valmistusaineet 4:lle
4 kpl (keskik.) Broileri, rintafilee (iso), nahaton
80 g Voi
1 kpl (pieni) Sitruuna, punnittu kuorineen, pieni
2 kynsi Valkosipulin kynsi
2 rkl (silputtu) Persilja, hienoksi silputtu, tuore
Leivitykseen
1 kpl (pieni) Kananmuna, kuoreton, pieni
1 dl Vehnäjauho
1 dl Korppujauho
Paistamiseen
4 rkl Rypsiöljy
Valmistusohjeet

Sekoita keskenään voi, sitruuna ja persilja. Hienonna joukkoon valkosipuli. Muotoile massasta pötkö ja laita se jääkaappiin kovettumaan.
Leikkaa broilerin rintaan viilto, jolloin fileeseen syntyy tasku. Leikkaa voitangosta palaset taskun sisään.
Pyöräytä fileet ensin vehnäjauhossa, kasta ne sen jälkeen munaan ja pyöräytä korppujauhoihin.
Paista öljyssä pannulla ja loppukypsennä uunissa 200 asteessa, kunnes broileri on kypsää.

Vinkki

Lisää munaan tilkka vettä, jolloin se ei veny ja vanu fileiden perässä.

Yksi annos sisältää 493 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":297,"alcohol":0,"protein":111,"carbohydrates":85},"weight":{"fat":33.3,"alcohol":0,"protein":28,"carbohydrates":21.5},"percent_raw":{"fat":0.6021650585812246,"alchohol":0,"protein":0.22494723885784876,"carbohydrates":0.1728877025609267,"alcohol":0},"percent":{"fat":60,"alchohol":0,"protein":22,"carbohydrates":17,"alcohol":0},"total":{"kcal":494,"weight":82.8,"percent":100}}}

 
Sulje