Ladataan... Ladataan...

Kalakeitto

Valmistusaineet 4:lle
4 kpl (keskik.) kuorittuja perunoita
1 kpl sipuli
150 g purjoa
3 dl vettä
1 kpl kalaliemikuutio
0.5 tl maustepippureita
400 g perattua vaaleaa kalaa
5 dl kevytmaitoa
0.5 dl (silputtu) tuoretta silputtua tilliä
4 viipale (keskik.) ruisleipää
4 tl margariinia (60% rasvaa)
Valmistusohjeet

Pese ja paloittele perunat ja purjo. Kuori ja paloittele sipuli. Pane perunat, sipulit ja vesi kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää liemikuutiot ja maustepippurit. Keitä hiljalleen, kunnes perunat ovat kypsiä. Leikkaa kala annospaloiksi ja lisää se maidon kanssa kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua muutama minuutti. Lisää tarvittaessa suolaa. Mausta tillillä. Tarjoa ruisleivän kanssa.

Yksi annos sisältää 397 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":151,"alcohol":0,"protein":117,"carbohydrates":129},"weight":{"fat":16.6,"alcohol":0,"protein":28.9,"carbohydrates":31.9},"percent_raw":{"fat":0.38043970570270685,"alchohol":0,"protein":0.29490719626276973,"carbohydrates":0.3246530980345235,"alcohol":0},"percent":{"fat":38,"alchohol":0,"protein":29,"carbohydrates":32,"alcohol":0},"total":{"kcal":396,"weight":77.4,"percent":100}}}

 
Sulje