Ladataan... Ladataan...

Kalaisa täysjyväriisivuoka

Valmistusaineet 4:lle
1 rkl rypsiöljyä
2 kpl (pieni) pieniä sipuleita
400 g kalaa
150 g (1 pss) pakastepinaattia
2.5 dl täysjyväriisiä
1 tl suolaa
0.25 tl (jauhettu) valkopippuria
1 ruukku ruukku tilliä
7 dl rasvatonta maitoa
2 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
Reseptin osa 2
8 lehti salaatinlehtiä
4 viipale runsaskuituista täysjyväleipää
4 tl margariinia (rasvaa 40%)
Ohjeet

Voitele vuoka rypsiöljyllä. Lisää vuokaan ohuiksi renkaiksi leikatut sipulit, paloiteltu kala, pinaatti ja esikypsennetty riisi. Mausta suolalla, valkopippurilla ja hienonnetulla tillillä. Sekoita kevyesti lusikalla nostellen. Vatkaa munat ja maito sekaisin ja kaada vuokaan. Kypsennä 200 asteessa noin 30-60 minuuttia. Tarjoile vihersalaatin ja täysjyväleivän kera.

Yksi annos sisältää 571 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":179,"alcohol":0,"protein":149,"carbohydrates":243},"weight":{"fat":19.62,"alcohol":0,"protein":36.67,"carbohydrates":59.97,"saturated_fat":3.4,"sugar":12.08,"fibre":6.98,"salt":1.73},"percent_raw":{"fat":0.31358777098203683,"alcohol":0,"protein":0.2604694384967712,"carbohydrates":0.4259427905211918},"percent":{"fat":31,"alcohol":0,"protein":26,"carbohydrates":43},"total":{"kcal":571,"weight":140.45,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":467.38},"item_type":"recipe","recipe_id":131288,"servings":4}}

 
Sulje