Ladataan... Ladataan...

Juustoja ja kurkkua

Valmistusaineet 6:lle
60 g brie-juustoa, rasvaa 11 %
1 dl Aura-sinihomejuustoa, rasvaa 17%
60 g vanha milner gouda, rasvaa 18 %
0.5 kpl kurkkua
Valmistusohjeet

Tarjoa 1–3 erilaista juustoa, sopiva annoskoko on 20–30 g. Valitse uusia ja harvinaisempia juustoja. Kevytjuustojakin löytyy herkutteluun monentyyppisinä esimerkiksi Brie (11 %), Blå Castello (11 %), sinihomejuustoja (17 %), Tilsette (7 %), Vanha Milner gouda (18 %) sekä muita, joiden rasvapitoisuus on 5–15 %. Anna kevytjuustojen tekeytyä huoneenlämmössä 1–2 tuntia ennen tarjoilua, niin maut tulevat paremmin esille. Leikkaa juustoista kauniit viipaleet tai kolmiot ja nosta ne ja kurkkuviipaleet lautasille.

Yksi annos sisältää 76 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":39,"alcohol":0,"protein":35,"carbohydrates":2},"weight":{"fat":4.2,"alcohol":0,"protein":8.7,"carbohydrates":0.5},"percent":{"fat":51,"alcohol":0,"protein":46,"carbohydrates":3},"total":{"kcal":75,"weight":13.399999999999999,"percent":100}}}