Ladataan... Ladataan...

Juustoja ja kurkkua

Valmistusaineet 6:lle
60 g brie-juustoa, rasvaa 11 %
1 dl Aura-sinihomejuustoa, rasvaa 17%
60 g vanha milner gouda, rasvaa 18 %
0.5 kpl (keskik.) kurkkua
Ohjeet

Tarjoa 1–3 erilaista juustoa, sopiva annoskoko on 20–30 g. Valitse uusia ja harvinaisempia juustoja. Kevytjuustojakin löytyy herkutteluun monentyyppisinä esimerkiksi Brie (11 %), Blå Castello (11 %), sinihomejuustoja (17 %), Tilsette (7 %), Vanha Milner gouda (18 %) sekä muita, joiden rasvapitoisuus on 5–15 %. Anna kevytjuustojen tekeytyä huoneenlämmössä 1–2 tuntia ennen tarjoilua, niin maut tulevat paremmin esille. Leikkaa juustoista kauniit viipaleet tai kolmiot ja nosta ne ja kurkkuviipaleet lautasille.

Yksi annos sisältää 76 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":39,"alcohol":0,"protein":35,"carbohydrates":2},"weight":{"fat":4.23,"alcohol":0,"protein":8.65,"carbohydrates":0.47,"saturated_fat":1.68,"sugar":0.47,"fibre":0.23,"salt":0.22},"percent_raw":{"fat":0.5109521837313642,"alcohol":0,"protein":0.4640142898548794,"carbohydrates":0.025033526413756228},"percent":{"fat":51,"alcohol":0,"protein":46,"carbohydrates":3},"total":{"kcal":75,"weight":15.950000000000003,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":63.33},"item_type":"recipe","recipe_id":25788,"servings":6}}

 
Sulje