Ladataan... Ladataan...

Juustoinen hapankaali

Valmistusaineet 4:lle
1000 g Hapankaalia
1 dl valkoviiniä
100 g Sulatejuustoa
Ohjeet

Kumoa hapankaali pataan, kattilaan tai paistokasariin. Valkovin voit korvata vedellä tai kasvisliemellä. Hauduta, kunnes kaali on lempeän pehmeätä. Voit käyttää sulatejuuston sijaan sinihomejuustoa murusina. Kuumenna, kunnes juusto sulaa.
Tarjoa grillatun liha tai makkaran sekä rapeakuorisen leivän kanssa.


Yksi annos sisältää 150 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":61,"alcohol":16,"protein":31,"carbohydrates":42},"weight":{"fat":6.5,"alcohol":2.25,"protein":7.48,"carbohydrates":10,"saturated_fat":3.5,"sugar":11.38,"fibre":5.25,"salt":2.81},"percent_raw":{"fat":0.4058272632674297,"alcohol":0.109261186264308,"protein":0.20742282344779742,"carbohydrates":0.2774887270204648},"percent":{"fat":41,"alcohol":11,"protein":21,"carbohydrates":28},"total":{"kcal":151,"weight":49.17,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":300},"item_type":"recipe","recipe_id":111,"servings":4}}

 
Sulje