Ladataan... Ladataan...

Juurespastaa ja fetajuustoa

Valmistusaineet 2:lle
150 g pinaattinauhapastaa
2 kpl porkkanaa
100 g Lanttua
1 kpl punasipulia
1 rkl rypsiöljyä
1 rkl balsamietikkaa
0.5 tl mustapippuria
75 g fetajuustoa (rasvaa 12%)
Ohjeet

Lisäksi tarvitset hienonnettua basilikaa.

Kuori kasvikset. Leikkaa punasipuli hyvin ohuiksi suikaleiksi. Leikkaa porkkanat ja lanttu ohuiksi kapeiksi nauhoiksi perunankuorimaveitsellä tai juustohöylällä.
Keitä ensin nokkos- tai pinaattipastaa. Kun pastan keittoajasta on muutama minuutti jäljellä, lisää porkkana- ja lanttunauhat ja keitä vielä pari minuuttia.
Kaada vesi kattilasta ja lisää pastan ja kasvisten joukkoon punasipulisuikaleet, öljy, balsamietikka, mausteet ja hienonnettu persilja. Jaa kahdelle lautaselle ja murusta päälle fetajuusto (jos fetajuusto on suolaista, liota sitä hetki vedessä). Nauti heti.

Yksi annos sisältää 439 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":125,"alcohol":0,"protein":74,"carbohydrates":240},"weight":{"fat":13.6,"alcohol":0,"protein":18.15,"carbohydrates":58.7,"saturated_fat":3.01,"sugar":6.48,"fibre":5.6,"salt":0.05},"percent_raw":{"fat":0.2847726188675733,"alcohol":0,"protein":0.1689170166478588,"carbohydrates":0.5463103644845678},"percent":{"fat":28,"alcohol":0,"protein":17,"carbohydrates":55},"total":{"kcal":440,"weight":105.59,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":270},"item_type":"recipe","recipe_id":1312,"servings":2}}

 
Sulje