Ladataan... Ladataan...

Juureskeitto

Valmistusaineet 4:lle
1 kpl sipuli
2 kynsi valkosipulinkynsiä
4 kpl (keskik.) perunoita
200 g (1 kpl) palsternakkaa
350 g (3-4 kpl) porkkanaa
1 rkl rypsiöljyä
3 cm pala tuoretta inkivääriä
1 l vettä
2 rkl kasvisfondia
2 tl rakuunaa
2 dl kevyttä ruokakermaa (rasvaa 10%)
Valmistusohjeet

Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipuli. Kuori ja paloittele kasvikset. Kuumenna öljy kattilassa ja lisää raastettu inkivääri. Lisää sipulit ja kuullota hetki. Yhdistä joukkoon loput kasvikset ja kuumenna niitä hetki kattilassa. Lisää vesi sekä kasvisfondi. Kuumenna kiehuvaksi. Hauduta noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä. Lisää rakuuna ja soseuta keitto sauvasekoittimella. Lisää lopuksi ruokakerma ja kuumenna keitto kiehuvaksi.

Yksi annos sisältää 206 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":85,"alcohol":0,"protein":17,"carbohydrates":104},"weight":{"fat":9.2,"alcohol":0,"protein":4.1,"carbohydrates":25.5},"percent_raw":{"fat":0.41192414603655797,"alchohol":0,"protein":0.08234710585229012,"carbohydrates":0.5057287481111519,"alcohol":0},"percent":{"fat":41,"alchohol":0,"protein":8,"carbohydrates":51,"alcohol":0},"total":{"kcal":205,"weight":38.8,"percent":100}}}

 
Sulje