Ladataan... Ladataan...

Juhlava katkarapukeitto

Valmistusaineet 4:lle
3.5 dl Vesi
2.5 dl Tomaattimehu
1 kpl Lime, kuorittu
2 dl Kookosmaito
60 g Katkarapukeitto, keittoaines
180 g Kuorittuja katkarapuja
2 rkl Korianteri
Ohjeet

Sekoita keskenään vesi, tomaattimehu, limetin mehu ja kuoriraaste sekä kookosmaito.

Vispaa keittoainekset joukkoon ja kaada kattilaan. Kiehauta keitto koko ajan kuumentaen.

Lisää lopuksi katkaravut. Kuumenna, mutta älä enää keitä, jotta ravut eivät sitkisty.

Hienonna pinnalle tuoretta korianteria.

Yksi annos sisältää 219 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":118,"alcohol":0,"protein":39,"carbohydrates":62},"weight":{"fat":13.46,"alcohol":0,"protein":9.99,"carbohydrates":15.81,"saturated_fat":10.67,"sugar":3.99,"fibre":2.42,"salt":1.39},"percent_raw":{"fat":0.5400590710764006,"alcohol":0,"protein":0.1780797387099416,"carbohydrates":0.2818611902136577},"percent":{"fat":54,"alcohol":0,"protein":18,"carbohydrates":28},"total":{"kcal":219,"weight":57.73000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":288.48},"item_type":"recipe","recipe_id":1025035,"servings":4}}

 
Sulje