Ladataan... Ladataan...

Jauhelihapata

Valmistusaineet 5:lle
1 kpl sipuli
2 kpl valkosipulinkynttä
1 tl kuminaa
1 1/2 kpl (keskik.) paprika
400 g jauhelihaa
1 dl sokeria
1 tl suolaa
0.5 tl mustapippurirouhetta
1 tlk tomaattimurskaa
1 prk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
0.5 dl chilikastiketta tai salsaketsuppia
Lisäke
5 dl riisiä
Valmistusohjeet

Kuori ja paloittele sipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Jauha kuminansiemenet huhmaressa. Pese paprika, poista siemenet ja paloittele. Ruskista jauheliha padan pohjalla. Lisää joukkoon sipulit ja mausteet. Paista hetki. Lisää paprika, tomaattimurska, pavut ja chilikastike. Hauduta pataa noin 20 minuuttia. Lisää ketsuppi ja tarkista maku. Tarjoile riisin kanssa.

Yksi annos sisältää 418 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":86,"alcohol":0,"protein":95,"carbohydrates":237},"weight":{"fat":9.3,"alcohol":0,"protein":23.2,"carbohydrates":58.1},"percent_raw":{"fat":0.20536028428682007,"alchohol":0,"protein":0.22696033589003825,"carbohydrates":0.5676793798231418,"alcohol":0},"percent":{"fat":21,"alchohol":0,"protein":23,"carbohydrates":57,"alcohol":0},"total":{"kcal":417,"weight":90.6,"percent":100}}}

 
Sulje