Ladataan... Ladataan...

Jauheliha-cajunkastike täysjyväriisin kera

Valmistusaineet 4:lle
500 g jauhelihaa
1 kpl sipuli
2 kynsi valkosipulin kynttä
50 g Varsiselleriä
2 tl paprikajauhetta
1 tl suolaa
4 rkl tomaattipyreetä
5 dl vettä
3 rkl tummaa maissisuurusta
Lisuke
4 dl täysjyväriisiä (raakapaino)
Valmistusohjeet

Lisäksi 3 tl cajun-mausteseosta, löytyy kaupan maustehyllyltä.

Hienonna sipulit ja viipaloi sellerin varret.
Paahda jauheliha paistinpannulla tai laakeassa paksupohjaisessa kattilassa. Lisää joukkoon sipulit, varsiselleri ja mausteet. Anna kiehahtaa hetki. Sekoita joukkoon tomaattipyree ja vesi. Anna kiehua 5 minuuttia. Lisää maissisuurus joukkoon koko ajan sekoittaen. Keitä vielä 5 minuuttia.

Vinkki

Voit tarjoilla kastikkeen myös uuniperunoiden kanssa.

Yksi annos sisältää 472 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":65,"alcohol":0,"protein":134,"carbohydrates":273},"weight":{"fat":7.2,"alcohol":0,"protein":33,"carbohydrates":67.5},"percent_raw":{"fat":0.13860001528076135,"alchohol":0,"protein":0.2826312188885843,"carbohydrates":0.5787687658306543,"alcohol":0},"percent":{"fat":14,"alchohol":0,"protein":28,"carbohydrates":58,"alcohol":0},"total":{"kcal":472,"weight":107.7,"percent":100}}}

 
Sulje