Ladataan... Ladataan...

Japanilainen kanapata

Valmistusaineet 6:lle
1 kpl broileri paloiteltuna
500 g Kiinankaalia
300 g tofua
2 kpl lehtisellereitä
2 kpl purjosipuleita
2 dl sieniä
10 dl vettä
1 dl sitruunamehua
40 g Merilevää
200 g (2 dl/ 6 annosta) sakea
2 kpl laakerinlehtiä
2 kpl valkosipulin kynsiä
2 rkl soijakastiketta
Valmistusohjeet

Laita pataan ensin veden kanssa sitruunamehu, merilevä, sake, laakerinlehdet ja maun mukaan valkosipulinkynsiä sekä soijakastiketta. Kun liemi kiehuu, ryhdytään paloiteltujen aineksien kypsentämiseen. Valmiin annoksensa kukin ruokailija voi maustaa makunsa mukaan pippuriseoksella.

Yksi annos sisältää 484 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":232,"alcohol":38,"protein":179,"carbohydrates":35},"weight":{"fat":25.5,"alcohol":5.4,"protein":44.2,"carbohydrates":8.5},"percent":{"fat":48,"alcohol":8,"protein":37,"carbohydrates":7},"total":{"kcal":484,"weight":83.6,"percent":100}}}