Ladataan... Ladataan...

Janssonin kiusaus

Valmistusaineet 4:lle
6 kpl perunaa
2 kpl sipulia
1 prk anjoviksia
2 dl kevytkermaa, korkeintaan 10% rasvaa
Ohjeet

Lisäksi tarvitset suolaa ja vastajauhettua mustapippuria.

Suikaloi perunat. Viipaloi sipulit ohuiksi viipaleiksi. Pane perunasuikaleet kylmään veteen, jotta tärkkelys huuhtoutuu pois eivätkä suikaleet tartu toisiinsa. Lado voideltuun uunivuokaan kerroksittain perunat, sipulit ja anjovis.
Pane päällimmäiseksi perunoita ja kypsennä kiusausta 200-asteisessa uunissa kuiviltaan noin 10 minuuttia. Kiehauta kerma ja mausta anjovisliemellä ja kaada kerma vuokaan. Kypsennä vielä noin 40 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä.

Vinkki

Nauti etikkapunajuurien sekä vihreän salaatin kera.
Samalla tavalla voit valmistaa kiusauksen myös kinkusta ja erilaisista kasviksista.


Yksi annos sisältää 190 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":67,"alcohol":0,"protein":35,"carbohydrates":88},"weight":{"fat":7.09,"alcohol":0,"protein":8.25,"carbohydrates":20.97,"saturated_fat":3.95,"sugar":5.67,"fibre":1.37,"salt":2.06},"percent_raw":{"fat":0.35305984423445236,"alcohol":0,"protein":0.18266955185999814,"carbohydrates":0.46427060390554953},"percent":{"fat":35,"alcohol":0,"protein":18,"carbohydrates":46},"total":{"kcal":189,"weight":49.36000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":183.75},"item_type":"recipe","recipe_id":665,"servings":4}}

 
Sulje