Ladataan... Ladataan...

Jälkiruokaraclette

Valmistusaineet 4:lle
450 g Kainuun juustoleipää
1.5 dl kuohukermaa
1 dl lakkahilloa
Valmistusohjeet

Voit käyttää kuohukerman sijaan kinuskikastiketta. Lakkahillon voit korvata vadelmahillolla, puolukoilla tai karpaloilla.

Leikkaa juustot yhdeksään neliöön ja neliöt kolmioiksi. Aseta annosta kohti pari juustokolmiota raclettepannuun, kaada päälle kermaa (jos tarjoat hillon kanssa) tai kinuskikastiketta (marjojen kanssa). Kuumenna 2–3 minuuttia.

Yksi annos sisältää 528 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":421,"alcohol":0,"protein":35,"carbohydrates":72},"weight":{"fat":46.9,"alcohol":0,"protein":8.8,"carbohydrates":18},"percent":{"fat":80,"alcohol":0,"protein":7,"carbohydrates":14},"total":{"kcal":527,"weight":73.7,"percent":100}}}