Ladataan... Ladataan...

Italialainen lasagne

Valmistusaineet 6:lle
Jauhelihakastike
1 kpl Sipuli
1.5 kpl (iso) Porkkana, iso
2 kynsi Valkosipulin kynsi
2 tl Rypsiöljy
500 g Jauheliha, naudan, vähärasvainen, 7 % rasvaa
1 tlk Tomaattimurska
2 rkl Tomaattiketsuppi
1.5 tl Oregano, kuivattu
1 tl Suola, ruokasuola, jodioitu
0.5 tl (rouhittu) Mustapippurirouhe
Reseptin osa 2
2 kpl (pieni) Kananmuna, kuoreton, pieni
1.5 dl Maito, rasvaton
100 g Emmental-juustoraaste, kevyt, ingman
Reseptin osa 5
200 g Lasagnelevy, täysjyvä, myllyn paras, ravintokuitua 7,7 g/100 g
Valkokastike
1.25 prk Valio. ruokakerma. rasvaa 15 %. laktoositon
Ohjeet

Valmista ensin jauhelihakastike. Anna kastikkeen hautua ja tee samalla valkokastike. Kokoa lasagne seuraavasti:
1. kerros lihakastike
2. kerros lasagnelevyjä
3. kerros lihakastike
4. kerros juustokastike
... jne.
viimeinen kerros juustokastike + juustoraastetta
Paista 200 asteessa 40-50 minuuttia.

Vinkki

Lopussa (n. 30 min) lämpö 175 astetta ja folio päälle.

Yksi annos sisältää 427 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":173,"alcohol":0,"protein":121,"carbohydrates":133},"weight":{"fat":18.72,"alcohol":0,"protein":29.58,"carbohydrates":32.28,"saturated_fat":7.51,"sugar":10.06,"fibre":5.02,"salt":1.49},"percent_raw":{"fat":0.4050147906883917,"alcohol":0,"protein":0.2844867647887011,"carbohydrates":0.3104984445229072},"percent":{"fat":41,"alcohol":0,"protein":28,"carbohydrates":31},"total":{"kcal":427,"weight":104.66,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":324.46},"item_type":"recipe","recipe_id":202141,"servings":6}}

 
Sulje