Ladataan... Ladataan...

Intialainen perunacurry

Valmistusaineet 4:lle
500 g kuorittuja perunoita
1 kpl sipuli
1 rkl öljyä
1 kpl valkosipulinkynsi
1 rkl curry-tahnaa (esim. Rajah)
200 g pakasteherneitä
2 dl kookoskermaa
50 g pinaattia
2 rkl silputtua persiljaa
6 dl keitettyä täysjyväriisiä
Valmistusohjeet

Pilko kuoritut perunat parin sentin kuutioiksi. Hienonna sipuli. Kuumenna öljy kasarissa ja kuullota sipulia kolme minuuttia. Purista joukkoon valkosipuli, lisää curry ja perunat.
Kääntele seosta pari minuuttia. Lisää kolme desiä vettä, laita kansi päälle ja anna kiehua keskilämmöllä 10–15 minuuttia.
Lisää herneet ja kookoskerma, kypsennä vielä viisi minuuttia. Lisää pinaatti pari minuuttia ennen kypsennyksen loppumista.
Koristele valmis ruoka hienonnetulla persiljalla. Tarjoa lisäkkeenä riisiä.

Yksi annos sisältää 428 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":134,"alcohol":0,"protein":37,"carbohydrates":257},"weight":{"fat":14.4,"alcohol":0,"protein":8.9,"carbohydrates":62.2},"percent":{"fat":31,"alcohol":0,"protein":9,"carbohydrates":60},"total":{"kcal":428,"weight":85.5,"percent":100}}}