Ladataan... Ladataan...

Inkiväärikatkaravut

Valmistusaineet 4:lle
200 g katkarapuja
1 kynsi valkosipulinkynsi
3 cm pala tuoretta inkivääriä
1 kpl limetti
1 rkl seesamöljyä
0.25 tl kanelia
10 g neilikkaa
2 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl soijakastiketta
0.25 tl (rouhittu) mustapippurirouhetta
0.5 dl tuoretta korianteria silputtuna
1 kpl limetti viipaleina
4 dl nuudeleita keitettynä
Ohjeet

Purista limetin mehu. Hienonna valkosipuli ja raasta inkivääri. Yhdistä ainekset ja mausta viismausteella ja seesamiöljyllä. Kaada seos katkarapujen päälle. Anna maustua jääkaapissa vähintään puoli tuntia.

Kuumenna rypsiöljy pannulla. Kaada joukkoon katkaravut mausteineen sekä soijakastike. Kuumenna n. 2-3 minuuttia, varo etteivät katkaravut sitkisty. Lisää tuore korianteri. Tarjoile kuumien nuudeleiden sekä limettiviipaleiden kanssa.

Yksi annos sisältää 225 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":102,"alcohol":0,"protein":38,"carbohydrates":85},"weight":{"fat":12.12,"alcohol":0,"protein":10.15,"carbohydrates":22.71,"saturated_fat":1.39,"sugar":1.36,"fibre":3.63,"salt":1.18},"percent_raw":{"fat":0.45359314187960037,"alcohol":0,"protein":0.16884213518441607,"carbohydrates":0.3775647229359834},"percent":{"fat":45,"alcohol":0,"protein":17,"carbohydrates":38},"total":{"kcal":226,"weight":52.540000000000006,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":172.94},"item_type":"recipe","recipe_id":338053,"servings":4}}

 
Sulje