Ladataan... Ladataan...

Ilta- tai välipalaherkkulautanen

Valmistusaineet 1:lle
100 g Porkkana
50 g Kukkakaali
50 g Kurkku
100 g Lehtiselleri, selleri, varsiselleri
15 g Viola kevyt tuorejuusto, aurinkokuivattu tomaatti
1 annos Cashewpähkinä
Valmistusohjeet

Suikaloi kuorittu porkkana. Huuhdo varsiselleri hyvin, leikkaa 5-10 cm:n pätkiksi ja täytä tuorejuustolla. Huuhdo ja paloittele kurkku ja kukkakaali. Asettele kaikki lautaselle nätisti ja nautiskele hitaasti.

Yksi annos sisältää 197 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":111,"alcohol":0,"protein":33,"carbohydrates":53},"weight":{"fat":11.9,"alcohol":0,"protein":8,"carbohydrates":12.7},"percent_raw":{"fat":0.5632691700852004,"alchohol":0,"protein":0.16913852950457553,"carbohydrates":0.267592300410224,"alcohol":0},"percent":{"fat":56,"alchohol":0,"protein":17,"carbohydrates":27,"alcohol":0},"total":{"kcal":197,"weight":32.599999999999994,"percent":100}}}

 
Sulje