Ladataan... Ladataan...

Hunajamarinoitu vuohenjuusto

Valmistusaineet 4:lle
2 rkl pinjansiemeniä tai saksanpähkinöitä
2 kpl suurta omenaa
100 g Vuohenjuusto, leikattuna neljään noin sentin paksuiseen viipaleeseen
3 rkl hunajaa
1 rkl margariinia
0.5 rkl balsamiviinietikkaa
Valmistusohjeet

Lisäksi salaatinlehtiä, mielellään rucolaa.

Poista omenasta siemenkota. Leikkaa malto neljäksi suureksi 1,5 cm:n paksuiseksi viipaleeksi.
Pane kunkin omenaviipaleen päälle juustoviipale ja siirrä voideltuun vuokaan.
Gratinoi uunissa 225 asteen lämmössä noin 20 minuuttia, kunnes juusto on saanut kauniin värin.
Huuhtele salaatti ja levitä lautasille.
Nosta gratinoitu vuohenjuusto salaattipedille ja ripottele pinnalle pinjansiemenet.
Pane hunaja, margariini ja balsamiviinietikka kuumaan uunivuokaan ja sekoita hyvin. Jaa kastike juustoannosten päälle.

Yksi annos sisältää 214 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":98,"alcohol":0,"protein":23,"carbohydrates":93},"weight":{"fat":10.9,"alcohol":0,"protein":5.7,"carbohydrates":23.3},"percent":{"fat":46,"alcohol":0,"protein":11,"carbohydrates":43},"total":{"kcal":214,"weight":39.900000000000006,"percent":100}}}