Ladataan... Ladataan...

Hunajainen lammassalaatti

Valmistusaineet 4:lle
2 kpl ruukkua vihersalaattia
300 g savulammasta
0.5 kpl hunajamelonia
200 g vuohenjuustoa
1 dl kokonaisia manteleita
Kastike
60 g sitruunamehua (4 rkl)
4 rkl inkiväärisiirappia
Valmistusohjeet

Revi lautaselle vihersalaatti. Kuutioi savulammas, hunajameloni ja vuohenjuusto joukkoon.
Paahda mantelit kuumalla paistinpannulla ja lisää salaattiannoksiin.
Sekoita salaattikastike ja lisää salaattia mehustamaan.

Yksi annos sisältää 538 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":299,"alcohol":0,"protein":140,"carbohydrates":99},"weight":{"fat":33,"alcohol":0,"protein":34.7,"carbohydrates":24.5},"percent":{"fat":56,"alcohol":0,"protein":26,"carbohydrates":18},"total":{"kcal":537,"weight":92.2,"percent":100}}}