Ladataan... Ladataan...

Helppo täytekakku

Valmistusaineet 10:lle
0.75 dl sitruunalikööriä
4 dl marjoja
400 g valmista kakkupohjaa
Reseptin osa 2
100 g huoneenlämpöistä voita
200 g maustamatonta kevyt-tuorejuustoa (13% rasvaa)
2 dl tomusokeria
2 tl vaniljasokeria
Valmistusohjeet

Leikkaa valmis kakkupohja niin, että saat siitä kaksi kerrosta. Kostuta kakun molemmat puolet liköörillä tai sitruuna-sokeriliemellä.

Tee kuorrutus. Laita voi kulhoon, ja vatkaa se tasaiseksi sähkövatkaimella. Lisää muut aineet ja jatka vatkaamista, kunnes kuorrutus on tasaista. Levitä kuorrutus kakun sisälle ja päälle. Viimeistele marjoilla.

Yksi annos sisältää 274 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":136,"alcohol":11,"protein":32,"carbohydrates":95},"weight":{"fat":15.3,"alcohol":1.7,"protein":8,"carbohydrates":24.1},"percent_raw":{"fat":0.4964241269168814,"alchohol":0,"protein":0.11466353830682748,"carbohydrates":0.34730414023150363,"alcohol":0.04160819454478744},"percent":{"fat":50,"alchohol":0,"protein":11,"carbohydrates":35,"alcohol":4},"total":{"kcal":275,"weight":49.1,"percent":100}}}

 
Sulje