Ladataan... Ladataan...

Helppo raejuusto-pinaattilasagne

Valmistusaineet 5:lle
9 kpl lasagne-levyä
400 g raejuustoa
Pinaattitäyte
2 pss hienonnettua pinaattia (pakaste)
1 dl rasvatonta maitoa
0.5 tl suolaa
1 tl mustapippuria
Pinnalle
2 dl kevyttä emmentaljuustoraastetta
Tomaattikastike
3 dl maito, rasvaton
1 kpl sipuli
0.5 rkl ruokaöljyä
500 g tomaattimurskaa
Valmistusohjeet

Tomaattikastike:
Hienonna sipuli. Kuullota sipulia hetki öljyssä ja lisää joukkoon tomaattimurska ( yrteillä tai valkosipulilla maustettu)ja maito.

Pinaattitäyte:
Kaada pinaatit ja maito kattilaan ja anna sulaa rauhassa miedolla lämmöllä. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Levitä lasagnevuoan pohjalle ensin kerros tomaattikastiketta, sitten pinaattitäytettä ja raejuustoa. Asettele päälle lasagnelevyjä. Lisää uusi kerros kastikkeita ja raejuustoa ja taas kerros levyjä. Jatka näin kunnes levyt on käytetty. Jätä päällimmäiseksi raejuustokerros. Lisää vielä juustoraaste ja paista 200 asteessa n.30 min. Anna lasagnen vetäytyä 10 min. ennen tarjoilua.

Yksi annos sisältää 314 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":69,"alcohol":0,"protein":111,"carbohydrates":134},"weight":{"fat":7.5,"alcohol":0,"protein":27.3,"carbohydrates":32.9},"percent_raw":{"fat":0.21992528133060163,"alchohol":0,"protein":0.35366079787624943,"carbohydrates":0.42641392079314894,"alcohol":0},"percent":{"fat":22,"alchohol":0,"protein":35,"carbohydrates":43,"alcohol":0},"total":{"kcal":315,"weight":67.69999999999999,"percent":100}}}

 
Sulje