Ladataan... Ladataan...

Helppo jauhelihakeitto

Valmistusaineet 5:lle
2 l vettä
3 kpl lihaliemikuutiota
400 g Jauhelihaa
3 rkl tomaattiketsuppia
500 g pakasteperuna-sipulisuikaleita
300 g pakastekasvisseosta, esim. aurinko- tai kruunukasviksia
1 kpl (pieni) paketti kirsikkatomaatteja (voi jättää pois)
2 tl rouhittua mustapippuria
Valmistusohjeet

Kiehauta vesi ja liemikuutiot isossa kattilassa.
Ruskista tällä välin jauheliha pannulla.
Lisää ketsuppi, peruna-sipulisuikaleet ja jauheliha kiehuvaan lihaliemeen. Keitä 5–10 minuuttia.
Lisää lopuksi pakastekasvikset ja tomaatit. Keitä vielä 5 minuuttia.
Tarkista maku ja lisää halutessasi mustapippuria.

Yksi annos sisältää 273 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":107,"alcohol":0,"protein":86,"carbohydrates":80},"weight":{"fat":11.8,"alcohol":0,"protein":21.2,"carbohydrates":19.8},"percent_raw":{"fat":0.39280398546675355,"alchohol":0,"protein":0.31421891201968155,"carbohydrates":0.2929771025135648,"alcohol":0},"percent":{"fat":39,"alchohol":0,"protein":31,"carbohydrates":29,"alcohol":0},"total":{"kcal":272,"weight":52.8,"percent":100}}}

 
Sulje