Ladataan... Ladataan...

Helpot mätileivät

Valmistusaineet 6:lle
0.5 kpl punasipulia
150 g lohen mätiä
120 g smetanaa (n. 40% rasvaa)
0.5 tl mustapippurirouhetta
6 viipale saaristolaisleipää
3 tl margariinia (rasvaa 60%)
3 rkl ruohosipulia silputtuna
Valmistusohjeet

Kuori ja hienonna sipuli. Sekoita se mädin, smetanan ja pippurin kanssa. Voitele leivät voilla tai margariinilla ja levitä mätiseos päälle. Koristele leivät ruohosipulilla.


Yksi annos sisältää 229 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":108,"alcohol":0,"protein":31,"carbohydrates":90},"weight":{"fat":12.2,"alcohol":0,"protein":7.8,"carbohydrates":22.9},"percent":{"fat":47,"alcohol":0,"protein":13,"carbohydrates":39},"total":{"kcal":229,"weight":42.9,"percent":100}}}