Ladataan... Ladataan...

Hedelmämurupaistos

Valmistusaineet 4:lle
4 1/2 kpl säilykepersikanpuolikasta
1 dl kaurahiutaleita
1 kpl appelsiinin raastettua kuorta ja mehua
2 rkl vehnäjauhoja
1 rkl hunajaa
Ohjeet

Vuoan voitelemiseen: rypsiöljyä.

Voitele lasinen uunivuoka rypsiöljyllä.
Laita persikanpuolikkaat vuokaan kolopuoli ylöspäin.
Raasta appelsiinista kuori ja purista mehu.
Sekoita appelsiinin raastettu kuori, mehu ja kaurahiutaleet kulhossa.
Lisää vehnäjauho ja hunaja.
Nosta lusikalla täytettä jokaisen persikan päälle.
Paista uunissa 180 asteessa noin 15-20 minuuttia, kunnes kuorrutus saa hieman väriä.

Yksi annos sisältää 120 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":9,"alcohol":0,"protein":11,"carbohydrates":100},"weight":{"fat":0.98,"alcohol":0,"protein":2.62,"carbohydrates":24.42,"saturated_fat":0.08,"sugar":15.46,"fibre":2.53,"salt":0},"percent_raw":{"fat":0.07511159253370248,"alcohol":0,"protein":0.08956270721744078,"carbohydrates":0.8353257002488568},"percent":{"fat":8,"alcohol":0,"protein":9,"carbohydrates":84},"total":{"kcal":120,"weight":46.09,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":112.63},"item_type":"recipe","recipe_id":1717,"servings":4}}

 
Sulje