Ladataan... Ladataan...

Hedelmillä hunnutettu juusto

Valmistusaineet 10:lle
200 g fetajuustoa (n. 18% rasvaa)
1 g säilykeaprikoosia
0.5 dl saksanpähkinöitä
0.25 tl timjamia
1 rkl juoksevaa hunajaa
Valmistusohjeet

Nosta juusto tarjoilulautaselle. Leikkaa aprikoosit kuutioiksi, ja lusikoi ne juustokimpaleen päälle. Rouhi pähkinät, ja ripottele ne timjamin kanssa aprikooseille. Valuta hunaja päälle.Tarjoile juusto leivän tai suolakeksien kanssa.

Yksi annos sisältää 73 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":51,"alcohol":0,"protein":13,"carbohydrates":9},"weight":{"fat":5.6,"alcohol":0,"protein":3.3,"carbohydrates":2.2},"percent":{"fat":70,"alcohol":0,"protein":18,"carbohydrates":12},"total":{"kcal":73,"weight":11.099999999999998,"percent":100}}}