Ladataan... Ladataan...

Hedelmäsalaatti

Valmistusaineet 4:lle
1 g tuore kuorittu ananas
1 kpl kypsä banaani
1 kpl mango
3 g (1 tl) Hermesetas-makeutusjauhetta
2 kpl isoa kiiviä
Reseptin osa 2
2.5 dl maustamatonta jogurttia (n.2,5% rasvaa)
Vaniljajogurtti
0.5 kpl vaniljatankoa
Valmistusohjeet

Leikkaa kuoritut hedelmät pieniksi paloiksi ja sekoita ne kulhossa (säästä muutama pala koristeluun). Mausta Hermesetasilla mikäli haluat hedelmien olevan makeampia. Halkaise vaniljatanko ja raaputa sisus irti ja sekoita se jogurttiin. Mausta Hermesetasilla. Tarjoa hedelmäsalaatti jälkiruokakulhoista, lisää vanilja créme ja koristele hedelmä-viipaleilla.

Yksi annos sisältää 131 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":25,"alcohol":0,"protein":12,"carbohydrates":94},"weight":{"fat":2.5,"alcohol":0,"protein":2.8,"carbohydrates":21.5},"percent":{"fat":19,"alcohol":0,"protein":9,"carbohydrates":72},"total":{"kcal":131,"weight":26.8,"percent":100}}}