Ladataan... Ladataan...

Halloumitikut pekonilla

Valmistusaineet 4:lle
225 g kevyttä halloumijuustoa
200 g pekonia
400 g jäävuorisalaattia
40 kpl kirsikkatomaattia
4 tl oliiviöljyä
1 rkl mustapippuria
4 tl balsamiviinietikka
Valmistusohjeet

Leikkaa juusto 16 yhtäsuureen tikkumaiseen palaan. Puolita pekonisiivut pitkittäin. Kietaise tikut pekoniin. laita leivinpaperin päälle 225 asteiseen uuniin, kunnes ne saavat väriä.

Asettele lautaselle jäävuorisalaatti ja puolitetut tomaatit. Viimeistele balsamicolla, öljyllä ja pippurilla. Nosta kaikille lautasille 4 tikkua päällimmäiseksi.

Yksi annos sisältää 329 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":189,"alcohol":0,"protein":102,"carbohydrates":38},"weight":{"fat":21,"alcohol":0,"protein":25.4,"carbohydrates":9.5},"percent":{"fat":57,"alcohol":0,"protein":31,"carbohydrates":12},"total":{"kcal":329,"weight":55.9,"percent":100}}}